VIP Englannin kielen opetusta keskustellen / ruotsin kielen tukiopetusta koululaisille

Välskärinkatu 3, 00260 Helsinki, Suomi


Hi y'all! Hej!

Haluaisitko aktivoida ja parantaa englannin taitojasi keskustelujen kautta? Kieliopin pänttäämisen sijaan toivoisit enemmän uskallusta ja rohkaisua käyttää englantia erilaisissa arkielämän tilanteissa? Kaipaatko sinä tai lapsesi selkeää ja perusteisiin keskittyvää opetusta englannin tai ruotsin opinnoissa?

Olen 39-vuotias iloinen ja motivoiva englannin ja ruotsin kielen opettaja (FM) ja minulla on kokemusta opetuksesta yli 10 vuoden ajalta peruskoulussa, lukioissa, aikuisopistoissa, kansanopistossa sekä yksityisasiakkaiden ja yritysten parissa.

Nykyään keskityn opetuksen saralla yksityisasiakkaisiin ja yrityksiin, laskutus myös yrityksille onnistuu. Tarjoan etäopetusta Google Meet -ohjelman kautta ja tunnit voivat olla joko 30 min / 35€ tai 45 min / 45€ pituisia.

Tuntini koostuvat eri aihealueiden keskusteluista ja tavoitteeni opetuksessa on tuoda englannin puhumiseen varmuutta ja iloa eli saada viesti välitettyä takertumatta liikaa ääntämiseen tai kielioppiin. Tarvittaessa käymme tärkeimpiä kieliopillisia aiheita yhdessä läpi helppojen tehtävien kautta, jonka jälkeen keskustelemalla otamme haltuun opittua asiaa. Yleensä haasteena on uskaltaa puhua eikä pelkkä tehtävien tekeminen ja kieliopin pänttäys tuo tarvittavaa rohkeutta. Nimittäisin itseäni höpöttämisen kapellimestariksi, ja asiakkaani ovatkin pysyneet minulla useiden vuosien ajan.

Ruotsin osalta tarjoan tukea peruskoulun kielioppiin ja alkeiskielitaidon vahvistukseen. Opetin ruotsia 10 vuotta yhteiskoulussa luokille 4-9 ja jo tuolloin panostin opetuksessani perusteiden hyvään hallintaan, jonka päälle on helpompi opiskella vaativampia aiheita ja sanastoa.

Jos kuulostan sinulle sopivalta opettajalta, laita minulle viestiä ja sovitaan ilmainen konsultaatiokerta Meetin kautta ja keskustellaan tavoitteistasi tarkemmin!

Best regards/Vi hörs,
Jaana

Send email to tutor

Teaching subjects:
Swedish
English

Name:
Jaana M.

Gender:
Female

Remote learning availability:
Yes

Age:
39 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
45 EUR

Created:
Wednesday, October 9, 2024 at 8:53 AM (9 days ago)

Updated:
Friday, October 11, 2024 at 4:51 PM (6 days ago)

VIP expires:
Saturday, November 9, 2024 at 9:00 AM (in 21 days)

Views:
148 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Swedish tutors
English tutors
Tutors in Taka-Töölö
Tutors in Lapinlahti
Tutors in Kerte
Tutors in Helsinki
Tutors in Etu-Töölö
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Ruoholahti