Ranskan etäkursseja natiivin ja pätevän opettajan kanssa (suomen ja englannin puhuva) (Online French classes with a native and qualified teacher, Finnish and English speaker))

Kaisaniemi,00100, 00100 Helsinki, Finlande


Hei, Bonjour, Hello ! Minä olen natiivi ranskan opettaja joka valmistui ranskan opettajan maisterin. Minä tarjoan yksityistunteja etäopetuksella. Valmistan kurssit teidän tarpeen ja toiveen mukaan. Jos haluatte, kurssilla voidaan käyttää suomen tai englannin kieliä. (I can also use Finnish and English language during the classes if you are more comfortable this way. )

Tarjoan yleisen tai erikoisalan ranskan kursseja. Olen äidinkielinen ranskan opettaja. Valmistuin sekä Ranskan opetuksen maisterin ranskalaisessa yliopistossa että opetuskoulutuksen suomalaisessa ammattikorkeakoulussa. Olen myös pätevä DELF/DALF korjaaja.
Minun kieliopin taito on tarkka. Lisäksi minulla on taito korjata ääntämistä. Voin opettaa sekä kurssikirjalla että minun tekemällä kurssimateriaalilla, joka on monimuotoinen .
Voin sovittaa kurssit teidän tarpeille ja toiveille alkeiden tasolta (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, kuunteleminen, ääntäminen, sanavarasto, kielioppi, DELF/DALF, erikoisala…). Voin opettaa alkeiden tasolta etenemiselle tasolle.
(I can tailor my classes according to your wishes and your needs, I teach from beginners to advanced levels.)

Tuntini ovat luonteeltaan kommunikatiivisia mutta voin sopeutua muihin metodiin.

Olen opettanut ranskaa 10 vuotta Euroopassa ja Kiinassa, yliopistoissa sekä lukioissa. Siellä opetin yleistä ranskaa sekä erikoisalan ranskaa (journalismi/politiikka, talous, lakitiede). Opetin myös maahanmuuttajille hyväntekeväisyysjärjestössä.
(I have a 10 year experience of teaching in Europe and in China, at university and in high schools, where I taught general and specialised French. I also taught migrants in a charity organisation.)

Voin käyttää suomea tai englantia jos tarvi. Puhun englantia sujuvasti ja suomea n.B2 tasolla. Puhun myös espanjaa. (I can use English, which I speak fluently, also Finnish and Spanish, if needed.)

Ota yhteyttä klikkaamalla vihreätä nappulaa "Lähetä sähköposti opettajalle".

Nähdään, à bientôt !







Teaching subjects:
French

Name:
Emilie

Phone number:
-

Gender:
Female

Age:
35 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
30 EUR

Created:
Thursday, October 3, 2024 at 1:22 PM
(15 days ago)

Updated:
Tuesday, October 8, 2024 at 6:19 PM
(9 days ago)

Views:
191 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
French tutors
Tutors in Kluuvi
Tutors in Kerte
Tutors in Helsinki
Tutors in Tarvo
Tutors in Kaisaniemi
Tutors in Merihaka
Tutors in Hagnäs