Kitara ja Musiikinteorian tunteja aloittelijoille ja muutaman vuoden soittaneille Helsingissä

Opastinsilta 8d, 00520 Helsinki, Finland


Hei!

Tarjoan soittotunteja kaiken ikäisille. Soittotaito on taito joka voi tuoda elämään järjettömän paljon sisältöä, iloa ja yhteisöllisyyden tunnetta. Se on taito joka palkitsee koko lopun elämän ja kehittää ihmisen keskittymiskykyä, muistia sekä aivojen plastisuutta. Tästä syystä koen sen erittäin tärkeänä innostaa kaikkia ihmisiä tarttumaan mihin tahansa instrumenttiin!

Haluan innostaa kaikkia, erityisesti lapsia ja nuoria musiikkiharrastuksessa. Tässä tehtävässä on tärkeää, kärsivällisyys, kannustaminen sekä hyvä ihmistuntemus. Kaikki ihmiset oppivat ja käsittävät asiat eri tavalla. Siksi pyrin aina opettamaan täysin yksilöllisesti

Pyrin aina opettamaan mahdollisimman selvästi ja käytännönläheisesti ja tunnistan oppilaista millä tavalla selitän asian, jotta he kaikista parhaiten ymmärtäväisivät. Saan vasta aloittavat heti soittamaan biisejä ja tunnistan miten autan kokeneempia kehittymään ja saamaan soittonsa seuraavalle tasolle. Soittotunneillani keskiössä on oppilaan toivomien biisien oppiminen, luovuuden ruokkiminen ja musiikin syvempi ymmärtäminen! Teoriaa lähestyn aina käytännön kautta.

Minulla on paljon kokemusta keikkailusta, säveltämisestä sekä opettamisesta. Olen soittanut useissa eri kokoonpanoissa poppia, rokkia, metallia, jazzia ja tanssimusiikkia sähkökitaralla sekä akustisella kitaralla.

Ensimmäinen tunti on ilmainen!

30min 20€
40min 30€

Aapo Takala
0442720505
[email protected]

 

☎   +358442720505






Oppiaineet:
Musiikki

Nimi:
Aapo Takala

Puhelinnumero:
+358442720505

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
24 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
30 EUR

Lisätty:
maanantai 29. heinäkuuta 2024 klo 16.11
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
313 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Musiikin opettajat
Opettajat Pasila
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Böle