Pop/jazz-laulunopetus (Etelä-Haaga)

Sankaritie 7, 00320 Helsinki, Suomi


Opetan pop/jazz-laulua kotonani Etelä-Haagassa tiistaisin ja keskiviikkoisin (muulloinkin mahdollista sopimuksen mukaan). Suosittelen laulutunteihin lähiopetusta, mikä tapahtuu viihtyisässä työhuoneessani. Tarjoan kuitenkin myös etätuntien mahdollisuutta zoomin välityksellä. Et tarvitse etätunteihin muuta varustusta kuin toimivan kameran ja hyvän internet-yhteyden. Koulutukseltani olen pop/jazz-lauluun erikoistunut Musiikkipedagogi (AMK).

Minulla on on vuosien kokemus esiintyvänä artistina erilaisissa kokoonpanoissa, sekä teatteriprojekteissa. Laulunopettajana olen työskennellyt useissa oppilaitoiksissa. Pedagogina olen oppilaslähtöinen ja kannustava. Haluan, että oppilaani kokevat jokaisella tunnilla onnistumisen kokemuksia ja musiikin iloa. Minun tunneilleni voi tulla kokeilemaan ja leikkimään omalla äänellä ilman paineita. Etsitään yhdessä sinun äänesi ja tapasi toteuttaa musiikkia. Laulamisessa minulle erityisen tärkeää on ilo ja ilmaisu. Panostan tunneillani terveeseen äänenkäyttöön, ilman kiristyksiä ja puristuksia. Laulamisen pitää tuntua hyvältä!

Voimme syventyä tunneilla juuri siihen osa-alueeseen, mihin haluat eniten keskittyä; laulutekniikkaan, esiintymiseen, rytmin käsittelyyn tai vaikkapa musiikin teoriaan. Hallitsen laajasti kevyen musiikin genret, mutta vahvuuksiani ovat erityisesti pop-, soul- ja r 'n b -henkinen musiikki, sekä musikaalit. Jos siis kaipailet neuvoa vaikkapa korukuvioiden haltuun ottamisessa, poppisoundin hakemisessa tai musikaalitykittelyssä olen oikea opettaja sinulle. Lisäksi ''kovaa ja korkeelta'' ovat erityistä osaamisaluettani, joten löydämme yhdessä varmasti myös ylä-äänien salat. Tunneillani lauletaan myös rockia, jazzia, kansanmusiikkia ja iskelmää.

Laulutunneilleni ovat tervetulleita kaikenlaiset ihmiset ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Sinulla ei myöskään tarvitse olla aikaisempaa kokemusta laulamisesta tai laulutunneista, vaan voimme aloittaa yhteisen laulumatkan täysin alkeista. Opetan laulamisen lisäksi myös pianolla vapaata säestystä ja musiikinteoriaa. Tuntieni laskutus tapahtuu tunnin jälkeen laskutuspalvelun kautta. Saat laskun sähköpostiisi. Vastaan mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin.

Lisätietoa minusta:
www.meerisarjasto.com

HINNAT (sis. ALV 24 %)

Yksittäiset tunnit:
30 min - 55 €
45 min - 65 €
60 min - 75 €

Paketit:
5 x 30 min - 250 €
5 x 45 min - 300 €
5 x 60 min - 350 €


Oppilaspalaute:

''Meeri on opettajana rautainen ammattilainen, mutta helposti lähestyttävä. Tunnelma tunneilla on rento. Siksi uuden oppiminenkin tapahtuu lähes huomaamatta. Meeri jaksaa myös aina kehua ja kannustaa niin, että lähden laulutunneilta poikkeuksetta hyvällä tuulella ja hymyillen.''

 

☎   040 542 6774






Oppiaineet:
Musiikki

Nimi:
Meeri Sarjasto

Puhelinnumero:
040 542 6774

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
29 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
75 EUR

Lisätty:
maanantai 5. elokuuta 2024 klo 14.24
(1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
tiistai 6. elokuuta 2024 klo 11.03
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
282 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Musiikin opettajat
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Haga
Opettajat Haaga
Opettajat Espoo
Opettajat Etelä-Haaga
Opettajat Kivihaka
Opettajat Tarvo
Opettajat Pikku-Huopalahti
Opettajat Niemenmäki