Tehokas kielikurssi työelämän englanninkielen aktivoimiseen

Raaseporinkatu 36, 10900 Hanko, Suomi


Aloitan elokuussa pilottiryhmän, jossa osallistujien kielitaidon testauksen jälkeen, räätälöimme opetuksen jokaisen kielitaidon kehittämistarpeiden mukaisesti. Opetusta ja harjoituksia on useita tunteja viikossa (4-8h, oman valinnan mukaan), ja tehokurssi kestää 3kk. Kurssi suoritetaan kokonaan etänä, webinaareina ja yhteisharjoituksina sekä opetustuokioina, joten voit osallistua kurssiin IHAN mistä vaan kun on nettiyhteys. Mikäli tarvitset lähiohjausta niin sekin järjestyy.
Kurssin jälkeen olet harjoitellut niin cv: n tekoa, työhaastattelua kuin päivittänyt ääntämyksesi, kielioppiasioita ja lauseenrakenteita omien tarpeittesi mukaisesti. Ilmoittaudu ilmaiseen kielitaidon kartoitukseen, jonka jälkeen tiedät omat kehityskohteesi. Pitkään alalla opettanut opettaja ohjaa kurssia ja tukee sinua henkilökohtaisesti.
Olisiko nyt aika satsata oman kielitaidon kehittämiseen ja edetä omalla alallasi? Kenties löytää parempi työpaikka ja nostaa palkkatasoa? Jos pelkäät puhua ja aloittaa englanninkielistä keskustelua, esitystä vaikka olet opiskellut jo englantia koulussa, lukiossa, opistossa tai vastaavassa, niin nyt on aika muuttaa tilanne ! Ilmoittaudu sähköpostilla otsikolla: ilmainen KIELITAITO-kartoitus ja kerro omat haasteesi.

 

☎   0452570017





Oppiaineet:
Englanti

Nimi:
Johanna Zalagh

Puhelinnumero:
0452570017

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
60 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
45 EUR

Lisätty:
lauantai 27. heinäkuuta 2024 klo 9.28
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
304 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Opettajat Raseborg
Opettajat Kerte
Opettajat Honko
Opettajat Hankaa
Opettajat Hanko